Un fet i quatre versions: versió 4a (sensacions)

Feia dies que pensava: i jo què hi pinto a aquesta trobada???, dit això potser us demaneu el motiu pel qual hi vaig anar…bé, segurament pels dos minuts d’egocentrisme que de tant en tant ajuden….no et demana una reunió cada dia un Conseller…així que vaig acceptar, per altra banda em permetia conèixer i sentir parlar a persones que llegeixo quasi cada dia i, finalment, per poder gaudir de la política des de l’altra banda, avui no era jo el polític….

He arribat al Departament, tard, ho sé, sóc un impresentable….però he avisat que anava just de temps, en arribar, identificació ràpida gràcies a treballar a la casa, ni documentació ni màquina de metalls, hehe….novena planta, no sabia cap on anar, i m’he trobat una cara coneguda, l’Alfons Martínez, ell no em coneix però jo a ell si, li he demanat per la reunió del Conseller i m’ha guiat…he entrat i m’he disculpat per arribar tard, sort que el Conseller encara no hi era!!, no m’agrada arribar tard, però bé….

Ha vingut l’Huguet i m’he presentat, no us ho creureu, però acostumat com estic de tractar amb polítics de primera divisió i estava un xic nerviós…

Sort que altres han agafat des d’un inici el protagonisme (en el bon sentit de la paraula, nois), he estat escoltant, observant i analitzant i finalment he obert la boca, moment de pànic: "Jesús, discurs clar, coherent, consistent i breu"…això és el que he pensat….i diria que m’he sortit prou bé….

Content doncs pel meu paper, pel grup que he conegut, per la trobada, pel Conseller….

Ja ho veieu, no he parlat del contingut, potser ho faré demà….o potser no, però no sempre cal explicar el contingut per explicar "com ha anat", oi?, tant per tant, una trobada va d’una o altra manera en funció de les expectatives i de les sensacions de cadascú….Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.