S’acosta el final de l’any…..arriba l’estiu!!

Per qui encara estudia l’any no acaba el desembre i comença el gener sinó que acaba durant el juny i comença a meitat de setembre…per tant ja estic acabant el meu any 09-10….i com sóc un tio planificador hauré d’anar pensant què vull faré i que he de fer durant el 10-11….

Com fa molts anys encara tinc quelcom a estudiar, concretament les 3 darreres assignatures del mestratge (si enguany ho aprovo tot) i les, p****, oposicions del cos superior de la Generalitat….per tant la vessant intel·lectual està força cobert…això sí, amb el nivell superior de català durant juliol i setembre!!

Per altra banda tinc temes pendents: I-CSC, CAL l’Hospitalet i Òmnium l’Hospitalet….així que aquests seran els meus projectes de "segona", superats només per la feina, el mestratge i les oposicions….

A banda d’això estic fent, amb una colla de cracks, un estudi sobre l’Hospitalet….fins aquí puc llegir!!!, per tant no pregunteu res!!

Què més? doncs he pensat que l’any 10-11 hi tindrà cabuda dos projectes: un de vida, que tampoc penso desvetllar, i l’oci….i tinc ganes de viatjar: London, Berlin i Hèlsinki….especialment la darrera en ple hivern…vull fred!!!!

Així mateix, darrerament li he trobat el gust a quelcom m’està agradant…trobo que els estels són molt bonics…impressionants!!

Doncs res, aquests són els meus projectes per l’any vinent!! que vagi bé el final d’any!!!

(sí, per qui no estudia sé que també l’estiu és la veritable frontera per començar i acabar moltes coses…)

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.