Ja som a l’estiu

Fa uns dies que ha començat l’estiu, enguany, però, la calor encara no apreta, per sort! que jo sóc molt calorós i em deixa fora de joc les calors que habitualment ens acompanyen de març a novembre…sort que aquest hivern ha estat hivern, que la primavera ha estat primavera i l’estiu no ens saluda amb temperatures baixes….

I, teòricament, comença la temporada de menys activitat…i es que jo mesuro l’activitat en funció a quelcom sigui intel·lectual…si no li "dono gaire a la closca" és baixa activitat…i enguany no serà una època de menys activitat: per començar el dilluns començo el nivell superior de català a la UB, totes les tardes de juliol i setembre de dilluns a dijous…així mateix hauré de fer dues tasques més, per una banda endinsar-me en el llibre que coordino i escric, amb altres tres persones, i el projecte del mestratge, que el vull tenir enllestit pel primer semestre….així el defensaria el gener…que el 2011 toquen, en principi, oposicions!!!

Així mateix estic pendent de dos projectes de cara al setembre…així que tindré un estiu mogudet….

I vacances? us preguntareu, les faig el mes d’agost, però encara no sé on aniré….no sempre es pot planificar amb el temps previ de costum, però bé,..suposo que alguna cosa faré!

Pel que fa a la feina? doncs dimarts acaben tres projectes, o més aviat es reorienten tres projectes…fins ara eren tasques de creació i ara seran tasques de manteniment i millora…són tres projectes dels quals estic molt content i orgullós, puc afirmar, sense cap mena de complexes que tots tres són fruit, en molta gran part, dels meus esforços…no vull treure mèrits a les persones que també hi han col·laborat o darrerament han liderat alguns dels projectes, però puc dir, sense manies, que el fet de formar part dels tres projectes des del principi em fan estar satisfet…dimarts, però, us en parlaré amb més detall….

A més el dia 9 de juliol, ja us avanço, que vindran alguns canvis, però no m’avançaré gaire…tot arribarà…això sí, el dia 9 passaran coses importants: trio plaça del cos de gestió de la Generalitat, que ha de ser el pas previ a les oposicions del cos superior, i marxo el cap de setmana a Donostia…així que bé,  el dia 9 serà un dia per no oblidar…

I bé, com sempre, amb l’estiu m’agrada escoltar determinada música, especialment algun clàssic del nostre país: Antònia Font

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.