El dia D ha arribat: l’EAPC avança en la seva identitat digital….

La identitat digital és quelcom que un té a la xarxa, vulgui o no vulgui, i els experts diuen que les organitzacions, especialment les públiques, tenen una identitat digital que es construida per tothom, ara bé, cal que les organitzacions públiques participin activament d’aquesta construcció, no poden esperar que la bona o mala identitat digital la facin només els altres.

Per això a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya hem apostat per avançar en aquesta construcció, i ho hem fet amb tres noves eines, en primer lloc el web de l’Escola, que després de molts anys s’actualitza, per donar cabuda a noves eines: cercadors, RSS, una millor imatge i millores en la usabilitat i continguts.

En segon lloc l’eapc bloc, per debatre dels temes que des de l’Escola treballem contínuament amb totes les persones que en formeu part, ja que formeu part de les administracions públiques catalanes i de els àmbits de la recerca de la gestió pública.

I, finalment, un nou producte i novedós, l’edp, l’espai de la direcció pública, a través d’eCatalunya, l’Escola aposta per enxarxar a totes les persones que tenen responsabilitats a les administracions públiques del nostre país per millorar les nostres organitzacions.

Tot això us ho explico, no per fer propaganda del que fem a l’Escola, sinó perquè estic molt content, els tres projectes han estat, i encara són, els principals projectes en els que he treballat en els darrers mesos…ha costat molt i m’atreviré a dir, sense voler desmereixer a ningú, que el meu esforç ha donat aquest resultat….és evident que aquest no és el meu web, sinó el de l’EAPC, un web, un bloc i un espai col·laboratiu que existeix per voluntat del nostre Director, la nostra Subdirectora i que s’ha fet gràcies a la Núria i a la Cristina, però que també han construït altres persones, com en Ricard….però sabeu, penso que és just dir que una petita part d’aquest resultat és per la meva feina….

En definitiva, espero que us agradi!!!

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.