Doncs jo no faré vaga….

No penso participar de la jornada de vaga del dia 29 de setembre, tampoc vaig participar de la vaga de funcionaris d’abans de l’estiu….

I no ho faig no perquè no pensi que hi ha drets de les persones treballadores i que cobren pensions, de tot tipus, que pateixen i patiran determinades retallades econòmiques i socials sinó perquè no vull participar del joc dels sindicats i dels partits que s’ho prenen com una lluita entre ells.

Perquè no parlem clar i ens fixem en la quantitat de casos en els que la classe treballadora, la classe pensionista i la patronal estafa els recursos públics? perquè no ens fixem en el fet que els sindicats majoritaris, UGT i CCOO, són elements del sistema que viu del propi sistema en base a finançaments que provenen de decisions polítiques que els serveix per viure en un monopoli sindical que els interessa als propis sindicats i a la classe política?

No vull participar d’unes xifres que només beneficiaran als sindicats, al Govern i a l’oposició,…perquè sabeu què passa? que les retallades de drets socials i econòmics no les aturarà una jornada de vaga que es produeix dos anys després de l’inici, reconegut que no real, d’una crisi que ja no és global, sinó que afecta als estats que no estaven pendents….

Jo em pregunto si una jornada de vaga com la que es proposa servirà per aturar quelcom o per fer creure als sindicats que tenen una força que realment no tenen….és curiós, però no conec a gaire persones que siguin afiliades a sindicats, això em fa pensar que aquests són com les associacions de veïns, que tenien molta força durant els anys setanta i que ara són només reductes de gent i sectors que es pensen tenir un poder que realment no tenen….

Realment defensen els drets de la classe treballadora o només es preocupen de mantenir el seu status quo?

Cal un sistema de representació de la classe treballadora que no estigui lligada de mans i peus pel Govern de torn a través del finançament públic….mentre això no sigui així, no penso participar fent el joc als sindicats….

I la patronal? es preocupa del creixement econòmic del país o del creixement de les seves, particulars, butxaques?

Doncs res, només espero que els sindicalistes, demòcrates, em deixin treballar…exercint el meu dret a vaga, a no fer-la, és clar….

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Doncs jo no faré vaga….

  1. Jesús diu:

    Bones a tothom, de fet estem d’acord tots els que hem dit la nostra…no ens agrada el sistema que ens porta a la vaga i tampoc el que la convoca….no estic d’acord amb les reformes laborals d’aquesta “esquerra”…tampoc amb les que va fer la dreta…i no estic d’acord amb els sindicats que miren per ells i tampoc amb la patronal que no defensa interessos generals…és absurd pensar en que una empresa tindrà beneficis soleta, sense un sistema econòmic fort…i això no s’aconsegueix amb reformes laborals que retallen drets…el problema és que Espanya no ha cercat mai resultats a mig/llarg termini…i això és culpa dels governs, dels sindicats i de les patronals per igual….els primers perquè el mig/llarg termini no els coincideix amb els cicles electorals, els sindicats per mantenir l’status quo i la patronal perquè només es preocupa de beneficis propis i presents…

Els comentaris estan tancats.