Eleccions 2010

En primer lloc us explicaré com he viscut les eleccions al Parlament de Catalunya 2010…he anat a votar i punt….aquesta ha estat la meva implicació en aquestes eleccions.

He votat a Esquerra, i ho he fet per un motiu ben clar, perquè penso que s’ha fet una molt bona feina de Govern a la Generalitat des de que hi vam entrar a finals de 2003 i que sens ha castigat per tantes coses que no ha estat just….Esquerra ha fet moltes coses malament, és totalment cert, però ha capitalitzat majoritàriament el càstig de l’electorat i això no és just…

Però bé,…com queden les coses?

1. CiU guanya les eleccions amb majoria absoluta no aritmètica però sí política ja que és evident que SI i PP no votaran junts per impedir que Mas sigui president en solitari…oi?

2. Catalunya és més de dretes que mai, entre els escons de CiU, PP i C’s la representació de centre-dreta és moooolt superior a la centre-esquerra.

3. Els partits que no són una delegació de cap partit espanyol tenen més escons: CiU, ICV, Esquerra i SI

4. PSC i Esquerra han de fer un canvi intern important….especialment els primers, ja que els segons el canvi el vam fer fa dos anys…i ara només cal que fem net

I què ha de fer Esquerra? doncs bàsicament fer net, no pot seguir tenint gent que viu de la feina dels altres…no us espanteu, que això passa a TOTES les organitzacions, polítiques, sindicals, cíviques, socials…i fins i tot a les famílies…

Ara cal que la gent que vulgui treballar pel partit que ho faci, que es quedi i qui no que marxi, però per no tornar mai més….i en part això ha provocat el que us he explicat a la meva primera frase…jo no estic còmode treballant per persones que manen…i s’aprofiten de la feina dels altres…gent que fins que no es constitueixi el nou Govern, ha ocupat cadires que no es mereixien i que pel fet d’ocupar-les han fet menys digna la feina d’altres que sí han ocupat càrrecs de confiança i de direcció amb encert….perquè jo penso que calen càrrecs de confiança política, però que siguin competents!!!

Només espero que aquests que ens han fet menys dignes vivint del país ara no visquin del partit…espero que demà es busquin feina i no vagin a la nostra seu nacional a buscar feina…i menys que els hi donin cap feina….

I ara no toca treballar, perquè alguns ho portem fent, de manera desinteressada, des de fa uns quants anys…

Jo, com tants altres militants aquest matí ens hem llevat a quarts de sis o quarts de set del matí per anar a treballar…o per anar a buscar feina…perquè a alguns ningú ens han regalat res…i treballar, el que és treballar, ja fa anys que ho fem….com molts càrrecs polítics i de confiança que fa anys que treballen…aquests són els que hem de capitalitzar pel futur del partit….i ull, que fora del Parlament es queden persones molt vàlides…que no hem de deixar perdre, penso ara amb el company i amic Pere Aragonès, per posar un exemple…

Per tant…la lluita continua!

 

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.