Rosa Díez a la UAB….i tu què hi dius?

De formació politòleg, de professió politòleg i de sentiment politòleg…ideològicament independentista i demòcrata per convicció…així és com, entre d’altres maneres, em puc descriure….i resulta que per tot això em molesta moltíssim el que va passar ahir a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB quan la diputada Rosa Díez es disposava fer una conferència.

Ahir no es va atacar a la Rosa Díez, sinó a la llibertat d’expressió i a la democràcia…i ho dic des del convenciment que els postulats ideològics de la diputada Díez estan basats en la demagògia més profunda però en la legitimitat de qui defensa unes idees, les seves, des de l’assoliment d’un escó a les darreres eleccions i des de qui encapçala un partit polític dins del marc de la legalitat….

No ens adonem que ahir, tant a Catalunya com a Espanya, la visió negativa ens la vam emportar els independentistes? no ens adonem que amb aquestes actuacions s’està donant arguments a la pròpia Díez i a les persones que, aquí i allà, pensen que els independentistes som gent violenta i poc o gens demòcrata?

No hauria estat millor fer una protesta, silenciosa amb o sense pancartes, preguntant (educadament) durant la conferència a la pròpia implicada o informant de les propostes per Catalunya d’aquesta diputada? o fins i tot ignorant la seva conferència!

En tot cas, però, em resulta indignant que a una universitat pública del meu país, que a una Facultat de les "meves", que persones amb qui comparteixo ideologia (però no maneres) que un degà indepe com en Salvador Cardús i que altres indepes s’haguessin de postular defensant la llibertat d’expressió….jo em pensava que els no demòcrates estaven fora d’aquests col·lectius…doncs res, gràcies per donar arguments a persones que ens ataquen dia si i dia també…

Quant a jesuspalomar

Em dic Jesús, soc de l\'Hospitalet, tinc 30 anys i soc politòleg. Tinc moltes lluites: l\'Hospitalet, els Països Catalans, Euskal Herria....
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.